teambedbathtub
Muhafazakar Villa Tatili Nedir ?
1.09.2020 05:25:00Muhafazakar Villa Tatili Nedir ?

Muhafazakar villalar havuzun özel olduğu ve dışardan gözükmeyen helal tatil konseptine uygun muhafazakar ailelerin çokca tercih ettiği villa türüdür.

Mavi Cennet Fırnaz Koyu
30.08.2020 12:50:00Mavi Cennet Fırnaz Koyu

Antalya ili Kaş ilçesine bağlı Yeşilköy beldesi yakınlarında yer alan ve doğallığının bozulmasına izin Verilmeyen Kalkan merkeze 4 km mesafede yer olan koydur.

Taşların Sırrı; Saklıkent
27.08.2020 18:40:00Taşların Sırrı; Saklıkent

Sizlere biraz acaba biz nereye geldik sorusunu sorduracak olan Saklıkent kanyonumuz, yılların birikimi ve şatafatını gözler önüne sermektedir. Hadi gelin biraz bu gizemli, devasa ve içine girmeden merak uyandıran kanyona beraber bakalım…

Patara Nerededir, Neden Patara
20.08.2020 15:40:00Patara Nerededir, Neden Patara

Patara, Kalkan bölgesinde bağlı, küçük bir tatil yerleşkesidir. Upuzun konumu, özünü koruyan çarşısı ve tarihi eserleri ile keşfedilmeyi bekliyor

Villa Temaları
30.11.2019 16:10:00Villa Temaları

Nasıl bir villada konaklama yapmak istersiniz ? Firmamız sizler için çalışmasını yaptı aklınızdaki soruların yanıtını blog yazımızda bulabilirsiniz.

Balayı Çiftlerinin Yeni Tercihi ; Kiralık Balayı Villaları
Balayı Çiftlerinin Yeni Tercihi ; Kiralık Balayı Villaları

Baştan çıkaran renkleriyle kaputaş plajı , upuzun kumsalı ve eşsiz gün batımıyla patara plajı , suların sesi ile size anlatılamayacak kadar güzel bir huzur yaşatacak taşların sırrı saklıkent

Efsane Antik Şehir Kaleköy
Efsane Antik Şehir Kaleköy

Kaleköy, Antalya’nın Demre ilçesinde yer alıyor. Tam olarak Kaş ve Demre arasında kalan bu antik şehre karayolu ile ulaşım mümkün değil.Buraya tekne kiralayarak veya tekne turları yapan firmalarla ulaşmanız mümkün.

2746 okunma
Detaylı İncele
Neden Kalkan ' da Villa Kiralamalıyım ?
Neden Kalkan ' da Villa Kiralamalıyım ?

Eskiden minik ve sakin bir sahil kasabası iken son dönemlerde başta ingilizler ve gurbetçi türkler arasındaki popülerliği ile kısa sürede ünlenen kaş ilçesinin kalkan mahallesi villa kiralama sektörünün kalbi olarak görülmektedir.

Kaş İnönü Koyu
Kaş İnönü Koyu

Bu eşsiz coğrafyayı hem daha yakından tanıyalım hem de vaktimiz bol yeni yerler görelim diyorsanız.Hem kaş dan hem de kekovadan tekne ile açılabilirsiniz.

1301 okunma
Detaylı İncele
Yerel Basın ' da Haberdeyiz
Yerel Basın ' da Haberdeyiz

ANTALYA’NIN KAŞ İLÇESİNDE TATİL TUTKUNLARININ İZOLE YAŞAMI TERCİH EDEREK VİLLA TURİZMİNE YÖNELMESİ YOĞUN TALEP OLUŞTURDU.

UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :