teambedbathtub
Ayrıcalıklı Tatil Nedir
Ayrıcalıklı Tatil Nedir

Ayrıcalıklı Tatil Nedir 

Artan talepler, beklentiler ve daha bir sürü şey için villa turizmi gün güne gelişmektedir. Villa tatili siz değerli tatilcilerimize neler vadediyor biraz bahsedelim. 

Otele gideriz acaba havuz temiz mi acaba günde kaç kişi burayı kullanıyor, hijyene nasıl dikkat ederim gibi bin bir türlü sorular kafamızda döner. İşte biz de tam bu sorulara yanıt olarak sizlere bu şekilde bir açıklama yapmak istedik. 

Villalarda konaklamak isteyen siz değerli misafirlerimiz öncelikle bu tatil sizde ev rahatlığı sunmaktadır. Mutfağı, eşyaları, havuzu ile bambaşka bir tatil olacak. İkinci olarak sizlere hijyenik bir tatil imkanı sunmakta. Havuzların bakımları günlük olarak görevli tarafından yapılmakta, bahçe temizliği de bununla beraber yapılmaktadır. Özel Havuzlu villalarımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Villalarımız siz değerli misafirlerimizin rahatlığına göre ahşaplarla ya da branda sistemiyle çevrilerek muhafazakar hale getirilmiştir. Sizler gözlerden uzak rahat ve izole tatil yaparken villanın konforu sizlere ayrı bir huzur verecek. Muhafazakar villalarımıza buradan ulaşabilirsiniz

Balayı Çiftlerinin Yeni Tercihi ; Kiralık Balayı Villaları

Sizleri duyuyorum evet çok yoruldunuz ve uzun bir sürecin sonuna geldiniz.Düğün telaşesi hazırlıklar yoğun geçen düğün günü ve bunların hepsinin yorgunluğunu atacağınız bir tatile anca sıra geldi.Yıllar geçse de hafızalardan silinmeyecek en özel ve bi o kadar da güzel geçmesini istediğiniz balayı tatilinize ev sahipliği yapacak yer bizce de çok önemli.Yıldızlara en yakın olunan yer , Turizmin göz bebeği Antalya Kaş'da kimileri özel konsept , kimileri deniz manralı , kimileri muhafazakar , kimileri de çok lüks her kesime ve her bütçeye hitap eden balayı villalarımızı buradan inceleyebilirsiniz

Paylaş:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :