teambedbathtub
Haydi Gelin İzole Tatil Nedir Bakalım
Haydi Gelin İzole Tatil Nedir Bakalım

Haydi Gelin İzole Tatil Nedir Bakalım

Tatil cenneti olarak adlandırılan Antalya Kaş Kalkan bölgesi artan villa turizmini karşılamak adına her yıl sayısız villaya ev sahipliği yapmaktadır. Akıllara gelen neden sorusunu gelin hep birlikte cevaplayalım.

 

Özel havuzlu villalarda tatil imkânı birçok insanın hayalini kurduğu bir tatil seçeneğidir. İyi de bunu bu kadar özel kılan olay nedir? Özel havuzlu villa tatilleri kişiye daha doğrusu aileye özgü olduğu için her zaman talep fazlalığı yaşanmaktadır. Havuz tamamen tatil süresi boyunca size ait olup sizlere izole dediğimiz kapsamlı tatili sunmaktadır. Havuz ve bahçe bakımları günlük yapılan villalarımızın ölçümleri ve klorlamaları düzenli olarak yapılmaktadır. Özel havuzlu villalara yakın plajlar ve koylar sizlerin taleplerini fazlasıyla etkilemektedir.

 

Villalarımız sizlere ev rahatlığını sunmayı hedeflemektedir. Mutfakta dilediğiniz yemekleri yapabilmeniz için tüm imkanlar sunulmuştur. Gerekli araç gereçler ile beraber sizin konforunuz düşünülerek dekore edilen villalarımız sizlere kapılarını ardına kadar aralamaktadır.

 

Villalar özelliklerine göre muhafazakâr olmakla beraber jakuzi bulundurmaktadır. Yeni evlenen çiftlerimiz için sessiz sakin bir tatil imkânı sunan villalarımızı buradan inceleyebilirsiniz. Tüm düğün yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacak konutlarımızın fonksiyonel aralamaları detaylı arama kısmında görüntülenmektedir.

 

Sizlere doğa içinde ve deniz manzaralı villaları sunan Kalkan, minik bir tatil mecrası olmaktan çıkıp gün geçtikçe büyümektedir. Dar ve şirin sokaklarında zamanın nasıl geçtiğini bilemeyeceğiniz, her anın keyifle akacağını hissedeceksiniz.

Kalkana bağlı İslamlar köyümüzde sayısız villa bulunmaktadır. Eğer kalabalıktan uzak bir tatil isterseniz İslamlardaki  villalara buradan ulaşabilirsiniz.

Paylaş:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :