teambedbathtub
Villa Temaları
Villa Temaları

Villa Temaları Nelerdir?

Antalya ve Muğla bölgelerinde konaklayabileceğiniz yüzlerce kiralık tatil villası dört mevsim on iki ay keyifli bir tatil için sizleri bekliyor. En güzel tatil bölgelerinde  aileniz veya sevdiklerinizde çeşitli seçenek ve kapasitede tatil yapıcağınız villanızı bulabilirsiniz.. Peki deniz manzaralı, jakuzili ya da muhafazakar gibi farklı pek çok özellik barındıran bu villalar hangi özellik ve avantajlara sahip.Firmamız sizler için villa temalarını inceledi.Hadi beraber villa temalarına göz atalım.

Deniz Manzaralı Villalar

Sabah gözünüzü deniz manzarasına karşı açıp , gün batımında çayınızı ve kahvenizi yudumlarken bu manzara size eşlik etsin istemez miydiniz.Havuzunuza girerken geniş deniz manzarası ve muhteşem  gün batımı sizlerde adeta büyüleyici bir etki yaratacak.Şehrin gürültüsünden ve betonerme yapılardan uzakta kafanızı dinleyip hoş dakikalar geçireceğiniz denizJakuzili Villalar manzaralı villalarımız sizleri bekliyor.

Jakuzili Villalar

Tatilim keyifli ve özel geçsin diyenler için jakuzili villalarımız çokca tercih edilmektedir.Villanızın havuzuna girdikten sonra günün finalini jakuzide yapabilir , yorgunluğunuzu atabilirsiniz.Villada tatilin en güzel olanaklarından biri olan jakuzi de sizlerin de hoşuna gideceğini ümit ediyoruz.

Muhafazakar Villalar

Gizliliğe önem veren muhafazakar tatilseverlerin tercih ettiği muhafazakar villalarımızın havuzu sadece size özel olup,etrafı özenle kapatılmış ve dışarıdan görünmeyecek şekilde dizayn edilimiş olup , tamamen korunaklı olduğu için günün her saati havuza girebilir,istediğiniz gibi güneşlenebilirsiniz.

Balayı Villaları

Siz balayı çiftlerimiz hayatının en özel ve en güzel zamanlarını  geçirmesi için , villalarımız en ince detaylarına kadar düşünülmüş ve dekore edilmiştir.Havuzlu-jakuzili , havuzu ısıtmalı ,deniz manzaralı , doğa manzaralı gibi çeşitlerimiz mevcut olup , her bütçeye uygun balayı villalarımız sizleri bekliyor.Muhafazakar balayı villalarımız da mevcut olup muhafazakar balayı çiftlerimiz de balayı tatiline gönül rahatlığı ile gelebilirler.

Havuzu Isıtmalı Villa

 

 

 

 

 

 

 

Dört mevsim tatil imkanı villalarımızda mevcut.Siz misafirlerimiz için dört mevsim tatil yapma imkanı olan villaları dizayn ettik.Yaz aylarında yüzebileceğiniz açık ve korunaklı havuzlar kış aylarında da rahatlıkla yüzebilmeniz için yerini ısıtmalı havuzlara bırakmaktadır.Isıtmalı havuzlar sayesinde yılın her mevsimi havuza girebilecek ve vücut ısınıza göre sularda havuzun keyfini doruklarda yaşayacaksınız.

Geniş Kapasiteli Villalar


 

Geniş aileler ve kalabalık arkadaş guruplarını da düşündük.Siz kıymetli tatilcilerimizin isteklerine göre , elimizde her kesim ve kitleye hitap edecek villaları sitemizde bulabilirsiniz.Hep beraber olalım ama herkes olmasın diyenler için geniş kapasiteli villlalarımız sizlerle.

 

Paylaş:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :