teambedbathtub
Kaş İnönü Koyu
Kaş İnönü Koyu

Kekova bölgesindeki tekne turları hem Kaşın hem de dünyanın en etkileyici tekne turlarından biri olduğunu düşünüyoruz.Bu eşsiz coğrafyayı hem daha yakından tanıyalım hem de vaktimiz bol yeni yerler görelim diyorsanız.Hem kaş dan hem de kekovadan tekne ile açılabilirsiniz.

Kaş'tan kekovaya giden teknelerle açılırsanız gidiş ve geliş toplamda 4 saat gibi bir süreniz teknede geçiyor ama bu zahmetin sonunda inönü koyu ve yağlıca koyunda yüzme fırsatı sadece bu rotadan gidildiğinde oluyor.Gezmeye doyamayan bir yapınız varsa kara yoluyla ulaşım sağlanamayan bu iki güzelliği mutlaka görmenizi tavsiye ediyoruz.

İnönü Koyuna ortalama kaş'tan ayrıldıktan 50-60 dakika gibi bir sürede ulaşmış oluyorsunuz.Uzaktan ilk gördüğünüzde adeta daralan bir mağaranın girişine doğru gidiyormuş gibi hissediyorsunuz.Kaptanlarımız da buranın (in önü) isminin bu sepepten aldığını söylerler.

Bu koyun şöyle bir özelliği var kıyıya doğru ara ara yerlerde sıcaklık hızla düşüyor.Buradaki soğuk su akıntıları insana küçük bi şok etkisi yaratabilir.Suyun tabiri caizse dibini gördüğünüz bir su olması ve eşsiz berraklığının sebebi bu yüzden.

 

 

 

 

Paylaş:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :