teambedbathtub
Lüks Villada Tatil
Lüks Villada Tatil

Lüks Villa Tatili

 

Antalya Kaş Kalkan bölgesinde bulunan villalarımız kendi aralarında konum olarak ayrılmakla beraber yapı, çevre, manzara ve kapasite olarak da ayrılmaktadır. Coğrafi yapı olarak Kalkan bölgesi yamaç, bakan kısmı da boğaz biçimindedir. Bu yamaç bölgede konumlanan villalarımız deniz manzaralı olup yapım yılı ve projelerine göre modernlikleri esnemektedir. İçinde bulunan olanaklar, eşyaların kaliteleri ve projelerine göre farklı olan villalarımız kategori olarak lüks villa kısmında kalmaktadır.
 

Hepimiz bütçemize uygun minimum paraya maksimum tatili yapmayı hedefleriz. Havuz ölçüleri, bina içinde bulunan olanaklar ve dahası bunda etken faktörlerdir.Lüks bir binada tatil yapmak istiyorsak öncelikle villa hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olduk mu? bu sorunun cevabını anlamamız gerekiyor. Beğendiğiniz villa hakkında fotoğrafları inceledikten sonra tatil danışmanlarına sorarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Villalar hakkında villa açıklamalarını okuduktan sonra konum ve mesafe cetvellerini incelemekte bu yol şemasının başındadır. İncelemeler bittikten sonra Lüks olarak ayırdığımız villaları daha uyguna tutmanın bir püf noktası var, gelin sizlerle bunlara bakalım….

 

Son birkaç yılın artan tatil istek ve ihtiyaçlarını karşılamak adına bölgede artan villa turizminin istekler doğrultusunda nasıl değerlendirilmesi gerektiğine bakacak olursak, yaklaşan yaz için planlarınızı kıştan yani daha erken yaparak daha uyguna yapabilirsiniz. Örneğin  ağustos planınızı aralık ya da ocak ayında planlamaya ne dersiniz? Erken rezervasyon olarak betimlediğimiz olayda sizlere nakdi olarak yapılan indirimler tatilin en değerli unsuru bizce. Lüks villaların fiyatlarını da düşünecek olursak bizce çok mantıklı 😊

Paylaş:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :