teambedbathtub
Neden Villa Kiralamalıyım ?
Neden Villa Kiralamalıyım ?

Kulağıma sesler geliyor tamam  kiralık villada tatil  yapalım ama  senede bir kere tatile çıkıyorum onda da yemekle mi uğraşayım dediğinizi duyabiliyorum.

Bir yılın acısını tatilden çıkarmaya karar verdiniz ve o vakit geldi tatili nerede yapalım ne tatili yapalım. Şimdi bunların hepsini bir teraziye koyalım ve karar verelim.Bakalım sizi neler bekliyor😊

Bir otelden rezervasyon yaptırdınız ve yerleştiniz.Sabah kalktınız bir de bakmışsınız ki kahvaltı saatini kaçırmışsınız.Hadi havuza gidelim dediniz havuzda adım atacak yer yok tıklım tıklım.Ne anladım ben bu tatiden😊

Özel havuzlu villada istediğiniz saatte kalkın kendinize mükellef bir sofra kurun ardından havuza mı gireceksiniz havuz sadece size ait sizden başka kimse giremez saati yoktur isterseniz 24 saat girin😊Havuza mı girdiniz sizden başka orda kimse havuza giremez güneşlenemez vip bir tatil yapmış olursunuz.

Muhafazakar bir otele gittiniz ve eşinizle havuzlarınız ayrı senede bir kere tatilde iş yok onda da ayrı kaldınız😊Üzülmeyin çareniz bizde havuzu korunaklı ve dışarıdan gözükmeyen muhafazakar villalarımıza bakabilirsiniz.

Deniz olmazsa olmazınız mı ? Plaja yakınve deniz manzaralı bir villa kiralayabilirsiniz.Havuzunuzdan ucu bucağı olmayan deniziniz ve ailenizle zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

 Senede bir kere tatile çıkıyorum sadece havuz mu ? VillaHanem de hamamı , saunası , buhar odası , sinema odası , oyun odası bulunan villalar da var içiniz rahat olsun😊Lüx villalarımızı inceleyebilirsiniz.

 Arkadaş ben balayı çiftiyim mi dediniz hayatınızın en özel tatilini balayı villalarımızda eşsiz bir ambiansta yapabilirsiniz.

Kiralık villalar çok geniş bir yelpazeye sahiptir.Villanızı gece hayatının bol olduğu şehir merkezlerinde veya doğa ile iç içe şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak bir bölgede de seçebilirsiniz.Ayrıca aileniz geniş bir aile mi geniş ailelere uygunbir villada da tatilinizi yapabilirsiniz.

Şimdi souyorum size terazinin hangi tarafı ağır bastı ? Bu kadar alternatif ve artısı varken neden villa kiralamayasınız ? Hemen filtrelemenizi yapın ve size en uygun villa hanesini VillaHanem den kiralayın.Villanı seç rezervasyonunu yap havuzuna atla.

Paylaş:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :