teambedbathtub
Balayı Çiftlerinin Yeni Tercihi ; Kiralık Balayı Villaları
Balayı Çiftlerinin Yeni Tercihi ; Kiralık Balayı Villaları

Sizleri duyuyorum evet çok yoruldunuz ve uzun bir sürecin sonuna geldiniz.Düğün telaşesi hazırlıklar yoğun geçen düğün günü ve bunların hepsinin yorgunluğunu atacağınız bir tatile anca sıra geldi.Yıllar geçse de hafızalardan silinmeyecek en özel ve bi o kadar da güzel geçmesini istediğiniz balayı tatilinize ev sahipliği yapacak yer neresi olmalı?

Hem tatil hem de balayı için bir çok alternatif mevcut.Ancak bu tatil özel olmalı yeni evli bir çift olarak konaklama yapacağınız alan sadece size ait olsa daha güzel olmaz mı ?Adı üstünde balayı tatili normal zamandan bir farkı olmalı herkes olmamalı sadece size özel olmalı kaldığınız oda size özel olmalı havuz size özel olmalı , bahçe size özel olmalı sizce de bu istekleri karşılayacak tatili balayı villalarında geçirebilirsiniz.

Baştan çıkaran renkleriyle kaputaş plajı , upuzun kumsalı ve eşsiz gün batımıyla patara plajı , suların sesi ile size anlatılamayacak kadar güzel bir huzur yaşatacak taşların sırrı saklıkent ve bunların tam ortasında kalkan.İster gözlerden ırak ister şehrin göbeğinde villanızı seçebilirsiniz.

Balayı için gerçekten alternatifiniz çok ama son yılların en fazla tercih edilen konaklama şekillerinden villa tatilleri balayı tatiliniz için özel bir alternatif olacaktır.Eviliğiniz ilk anları nasıl güzel geçebilir mantığı ile dizayn edilmiş villar siz kıymetli balayı çiftlerimizi bekliyor.

Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünüldü ve özenle dizayn edildi.Hayatınızın en özel tatilini bambaşka bir ambiansta yapabileceğiniz yüzlerce kiralık balayı villlaları.

 

Paylaş:
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Dolu
Ödeme Bekliyor
Giriş-Çıkış
REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :